רביולי תרד ברוטב עגבניות

רביולי ללא ביצים שהוא גם טבעוני, מעולה וטעים.

בצק רך פשוט מושלם – ממש לא מרגישים שהוא ללא ביצים.

המלית של תרד בצל ותבלינים על בסיס שמן זית.

הרביולי מונחים ברוטב פומדורו תרד ובזיליקום.

מנה טעימה ועשירה והיא ללא מוצרי חלב או גבינות.

מצויינת לטבעונים, אלרגיים לחלב וביצים! (תמיד יש כאלה בין האורחים).

 

שוב, הבצק מפתיע ברכותו ונוח מאוד לעבודה.

 

ממליצה להשתמש רק בקמח יעודי לפסטה !

 

לרוטב השתמשתי ברוטב פומדורו מוכן, מתאים בול למנה וחוסך לא מעט עבודה.

 

2 וחצי עד 3 כוסות קמח פסטה 

כוס מים

1/4 כוס שמן זית/רגיל

מעט מלח

 

המלית-

חבילה עלי תרד בשרני  טרי 

1 בצל גדול קצוץ

מעט אגוז מוסקט

מלח, פלפל,

שמן זית

אפשר לשלב מעט גבינה טבעונית קשה מגורדת 

לרוטב-

צנצנת רוטב פומדורו קנור

2-3 שיני שום פרוסות

חופן עלי בזיליקום טריים

חופן עלי תרד טריים

מלח פלפל

ואם רוצים רוטב שיראה "חלבי" אפשר לשלב בסוף הבישול מעט קרם קוקוס או שמנת צמחית לבישול.

 

הכנת הבצק לרביולי-

מרתיחים בקערה את המים עם השמן – אני מכניסה למיקרו.

משלבים את הקמח ומלח ומערבבים היטב.

אולי תצטרכו להוסיף עוד מעט קמח. הבצק צריך לצאת רך וגמיש ממש כמו בצק פסטה רגיל.

מניחים את הבצק למנוחה בצד.מכסים בניילון.

מכינים את המלית.

מטגנים במעט שמן זית את הבצל הקצוץ.

קוצצים את התרד ומשלבים לבצל.

מטגנים היטב מספר דקות.

משלבים תבלינים.

מקררים את המלית היטב.

מכינים את הרוטב – תמיד רוטב מחכה לפסטה.

במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים את השום עם התרד והבזיליקום 2-3 דקות.

משלבים את רוטב הפומדורו. מבשלים עוד 2-3 דקות.

מתבלים במלח ופלפל שחור.

אם צריך מוסיפים ממש מעט מים.

 

 

מרדדים את הבצק לרצועות.

      

קורצים את הצורה הרצויה וממלאים במלית. מהדקים היטב.

מכינים סיר עם מים רותחים ומבשלים את הרביולי 3-4 דקות.

מעבירים לרוטב.

להגשה אפשר כך או אם רוצים רוטב עשיר "חלבי" משלבים מעט קרם קוקוס או שמנת צמחית.

 רביולי תרד טבעוני ! 

נפלא 🙂

 

כאן עוד מתכונים טבעוניים שלי 

 

חזרה לעמוד הראשי !

 

להכנת רביולי מפסטה טרייה עם ביצים כנסו ל- כאן 

תגובות

תגובות