קראמבל פירות קיץ

 

קראמבל של פירות קיץ הוא הפיתרון המושלם לפירות שיש במקרר.

גם כאלה שקצת לא נראים טוב.

 

קינוח הכי פשוט להכנה – לא דורש שום מיומנות.

חותכים את הפירות לקוביות מערבבים עם ממש מעט סוכר ( אפשר בלי בכלל)

וקורנפלור. מכינים תערובת קראמבל ממצרכים הכי פשוטים .

מכניסים לתנור .

המאפה פשוט יוצא מושלם אפשר לאכול אותו חם או קר .

טעים גם אחרי שהתקרר במקרר.

הקראמבל שהכנתי הוא ממש קלאסי ופשוט , שילבתי בו שקדים טחונים ופרוסים.

אפשר לשלב אגוזים אחרים, גרנולה או קואקר.

אם רוצים להפוך את הקראמבל לפרווה – טבעוני פשוט מחליפים חמאה בשמן קוקוס.

 

המצרכים ל- 2 כלים חסיני אש אובליים 

אשכול ענבים בינוני

2 אפרסקים

2 תפוחי עץ/אגסים

חופן דובדבנים או פירות יער

3 שזיפים

3-4 משמשים/נקטרינות 

 

2-3 כפות סוכר

גרד מלימון

כף קורנפלור

 

לקראמבל-

50 גר' חמאה/ 30 גר' שמן קוקוס לפרווה- טבעוני

חצי כוס קמח

1-2 כפות סוכר

שקית וניל

1/4 כוס שקדים טחונים

חופן פרוסות שקדים 

מערבבים ומפוררים חמאה סוכר וקמח, מוסיפים את שאר המרכיבים

ומערבבים לתערובת פירורית.

 

חותכים את הפירות לקוביות .

משלבים סוכר,גרד לימון וקורנפלור ומערבבים היטב.

מניחים את הפירות בתוך הכלים.

  

מפזרים את פירורי הקראמבל מעל הפירות.

מכניסים לתנור מחומם ל- 180 מעלות לכ 40 דקות.

 

תענוג 🙂

כל מתכוני עוגות הפרי שלי 

 

תגובות

תגובות