קציצות דגים פיקנטיות

IMG_4749

IMG_4763

קציצות דגים מופלאות, מתובלות ופיקנטיות.

גם אלה שלא חובבי דגים, יאהבו אותם.
 

המצרכים-
500 ג"ר פילה דג- נקי מעצמות ומעור- אמנון,מוסר, דניס או כל דג אחר.
1 פרוסת לחם או חלה רטובה וסחוטה
חופן נדיב פטרוזיליה
3 שיני שום כתושות
1 בצל גדול
1/2- 1 פלפל ירוק חריף חתוך דק
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
מלח , פלפל שחור
מעט כמון

לציפוי-  כוס פירורי לחם 
שמן לטיגון

אופן ההכנה-

טוחנים את הדג במיקסר או במעבד מזון.
מעבירים לקערה.
קוצצים במעבד גם את הבצל הפטרוזיליה והלחם .
מוסיפים לדג הטחון ומערבבים. משלבים את השום הכתוש  הפלפל החריף, הביצה והתבלינים. 

מצפים כל קציצה בפירורי לחם ומטגנים בשמן משני הצדדים. עד להזהבה יפה.

IMG_4744

IMG_4747

IMG_4760

IMG_4753

בתאבון!

תגובות

תגובות