קציצות בשילוב כרובית ותרד

 

 

 

 

 

 

 

קציצות טעימות בשילוב כרובית, תרד, כרשה וחזה עוף טחון.

 

יצאו קציצות רכות  בטעם נפלא .

 

 

ערבוב של תערובת הכרובית עם חזה העוף נותנת אווריריות מעולה לקציצת עוף רגילה.

 

אפשר להכין גם ללא חזה העוף קציצות צמחוניות.

 

הכנתי גם אותן ויצאו מעולות ?

 

 

 

 

 

 

 

 

המצרכים –

 

חצי כרובית בינונית

חצי כרשה בינונית

בצל קטן

פרוסת לחם רטובה סחוטה

כוס דחוסה עלי תרד טריים

ביצה

2 כפות פירורי לחם

250 גר' חזה עוף טחון

מלח, פלפל 

מעט שמן לטיגון

 

 

מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים למיקרו לריכוך כ-4 דקות

 

לאחר שהתקררה מעט טוחנים (בפולסים) את הכרובית במעבד מזון.

לפירורים גסים.

חולטים את התרד במיקרו כדקה. קוצצים היטב.

מכניסים את הכרשה למיקרו ל-2 דקות בישול.

במעבד מזון קוצצים – כרשה, בצל ופרוסת הלחם לתערובת חלקה.

מניחים את כל המצרכים בקערה. מוסיפים את התבלינים ,פרורי הלחם והביצה.

 

 

אפשר להכין מהתערובת קציצות צמחוניות.

לקציצות צמחוניות – צפו את הקציצה בפירורי לחם לפני הטיגון.

 

 

משלבים את חזה העוף לתערובת

 

 

מחמים מחבת טפלון רחבה עם מעט שמן.

 

   

 

 

מטגנים את הקציצות עד הזהבה יפה .

 

 

 

בתאבון!

 

 

 

הקציצות הצמחוניות-

 

 

 

 

תגובות

תגובות