קינואה טריו ואורז בשילוב דלעת ערמונים ועשבי תיבול

 

שילוב מושלם של מרכיבים, יצרו ארוחה פנטסטית עשירה בטעמים ומרקמים

פשוט תענוג.

 

קינואה טריו ואורז בסמטי מלווים בעשבי תיבול טריים ומנגולד ,

והתוספת המצויינת של מתיקות הבטטה ובנוסף,הטעם המופלא של דלעת הערמונים.

התוצאה- תבשיל מעולה, טעים ובריא .

בואו להכין זה פשוט נהדר,

 

 

הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלי 

 

המצרכים –

בטטה קטנה חתוכה לקוביות

בצל קצוץ

4-5 עלי מנגולד -החלק הירוק קצוץ

3/4 כוס קינואה טריו

3/4 כוס אורז בסמטי

חופן נדיב עלי בזיליקום קצוצים כ- 20 עלים

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

רבע כוס שמיר קצוץ

1-2 דלעת ערמונים פרוסה 

מיץ מחצי לימון סחוט

 

ההכנה-

משרים את הקינואה כחצי שעה ומסננים

שוטפים היטב את האורז ומסננים.

במחבת כבדה מחממים מעט שמן (2-3 כפות)  ומטגנים תחילה את הבצל.

משלבים את המנגולד הקצוץ ומטגנים כדקה.

מוסיפים גם את הבטטה לעוד 2-3 דקות טיגון.

מוסיפים את שאר המרכיבים.

ממשיכים עוד 2-3 דקות טיגון ומכסים במים

עד גובה התבשיל.

מתבלים מלח ופלפל.

מכסים ומעבירים לאש נמוכה לבישול של כ 30-40 דקות.

סוחטים את הלימון מעל התבשיל ומגישים

 

זה פשוט מופלא 🙂

כנסו למתכונים נוספים עם קינואה

 

כל המתכונים הטבעוניים שלי 

 

 

תגובות

תגובות