קבב דגים ברוטב עגבניות חלבי

IMG_8498

IMG_8506

 

קבב דג דניס מעודן וטעים.

מונח על רוטב עגבניות ופלפלים חלבי עדין,

שמשתלב נפלא עם הקבב, לביס מושלם.

 

הכנתי את הקבב מפילה דניס טרי.

אפשר להכין את הקבב מכל סוג דג שאוהבים.

אני אוהבת את הטעם העדין של הדניס.

 

בואו להכין, מנה קלה ומרשימה !

IMG_8494

 

המצרכים- מנה ל- 4 

כ-400 ג"ר פילה דניס נקי מעצמות

1 בצל סגול קצוץ

חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה

3 פרוסות לחם רטוב רק החלק הלבן

1/2 פלפל חריף (למי שאוהב)

מלח, פלפל לפי טעם

חצי לימון מגורד

כפית מיץ לימון

 

הרוטב-

כף חמאה/ לפרווה להחליף בשמן זית

2 עגבניות בשלות

בצל קצוץ

פלפל אדום

3 שיני שום חתוכות

מעט עלי אורגנו 

מלח, פלפל

1/4 כוס שמנת מתוקה/צמחית

 

מתחילים בהכנת תערובת הקבב-

קוצצים את פילה הדג דק דק בסכין חדה.

מוסיפים את שאר המרכיבים.

מערבבים את התערובת היטב ומניחים לספיגת טעמים .

מכינים את הרוטב-

מניחים בסיר את החמאה והבצל הקצוץ. מאדים מעט ומוסיפים את 

העגבניה,שום,פלפל ותבלינים. מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ5-8 דקות.

מעבירים את התערובת לבלנדר וטוחנים למחית חלקה.

משלבים את השמנת.

אם רוצים רוטב חלק אפשר לסנן.

הרכבת המנה-

מחממים מחבת טפלון עם כף שמן זית.

מניחים את הקבבים וצולים כשתי דקות מכל צד.

IMG_8477

במחבת אחרת מניחים את הרוטב. 

מעבירים את הקבבים הצלויים לרוטב, מחממים כשתי דקות ומגישים 🙂

IMG_8485

 

מנה מופלאה ,טעימה ומרשימה 

בתאבון!

IMG_8493

זה מושלם <3

 

IMG_8499

 

כנסו לכל מתכוני הדגים  

 

לייק לעמוד " מתנות קטנות " בפייסבוק בואו לעקוב 

 

הצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק 

 

עמוד האינסטגרם שלי  

 

 

תגובות

תגובות