פשטידת ברוקולי מהירה

     

פשטידת ברוקולי קלה ומהירה להכנה. 

פשטידה שמכינים במחבת כבדה וחוסכים את החום של הפעלת התנור.

מתאימה ממש לימים החמים והלוהטים של הקיץ.

אפשר להשתמש בברוקולי טרי ואם אין אז בקפוא.

מעט מצרכים והרבה מאוד טעם.

 

 

 

המצרכים –

חצי קילו ברוקולי טרי או קפוא

בצל גדול

כרשה קטנה

2 ביצים

כף קמח כוסמין/רגיל או פירורי לחם

חופן בזיליקום או ירוקים אחרים

מלח, פלפל שחור

מעט שמן זית

 

מתחילים בבישול הברוקולי במי מלח עד לריכוך קל, בערך כרבע שעה.

מסננים ומניחים בקערה.

מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ והכרשה עד להזהבה קלה.

מוסיפים את תערובת הבצל והכרשה לברוקולי שבקערה.

משלבים את שאר המרכיבים והתבלינים.

מחממים מחבת כבדה עם כף שמן.

מכניסים את התערובת ומהדקים היטב.

5 דקות על אש גבוהה ואחר כך להנמיך לעוד 5-7 דקות אש נמוכה.

הופכים לצד השני ומטגנים באותה צורה.

מוכן 🙂 

בתאבון !

 

 

עוד מתכונים צמחונים 

תגובות

תגובות