עוגת שוקולד משמש

רגע לפני שהם עוזבים אותנו, הכתומים הנפלאים האלה,

חשבתי  שעדיין לא שילבתי אותם עם שוקולד – ממש פיספוס…

אז הכנתי,

 

עוגת שוקולד פאדג'ית עם רבעי משמשים בברנדי – יצא מושלם 🙂

המצרכים לתבנית עגולה 20-22

שוב מזכירה וממליצה – עוגות פרי להכין במנות קטנות  

 

 

2 ביצים

150 גר' שוקולד מריר אייכותי

50 גר' חמאה

1/3 כוס שמנת מתוקה

1/3-1/2 כוס סוכר

כף ברנדי

קורט מלח

2/3 כוס קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

 

5 משמשים גדולים חתוכים לרבעים

2 כפות סוכר

כף ברנדי

שקית סוכר וניל

 

מניחים את רבעי המשמשים בקערה עם הסוכר,הברנדי והוניל.

משהים בצד כחצי שעה

מכניסים למיקרו לכ- 3 דקות בפולסים.

 

מחממים שוקולד ושמנת במיקרו בפולסים של 30 שניות .

מוסיפים את החמאה ומערבבים לתערובת קרמית אחידה.

 

בקערה נוספת טורפים את הביצים עם הסוכר והברנדי.

משלבים לתערובת השוקולד.

מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת אחידה.

מעבירים לתבנית משומנת.

מכניסים לאפייה בטמפרטורה של 180.

לאחר 10 דקות אפייה מניחים את רבעי המשמשים מעל העוגה.

ממשיכים באפייה של עוד כ-40 דקות

מושלם 🙂

 

כנסו לכל עוגות השוקולד שלי 

תגובות

תגובות