עוגת פרג

 

עוגת פרג קלה להכנה וטעימה והיא אפילו פרווה.

קערה אחת ומטרפה ויש לכם עוגה – רכה וטעימה.

העוגה כשרה לפסח – פרג הוא כשר לפסח ממש כמו קוקוס.

מצרכים הכי פשוטים וזמינים שיש בכל מטבח.

אין צורך בקמחים מיוחדים ויקרים לפסח!

אחרי פסח מחליפים קמחים בקמח רגיל

 

המצרכים – תבנית אינגליש קייק פשוטה חד פעמית

 

3 ביצים

2/3 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

4 כפות מיץ לימון טרי

כפית גרדת לימון

1/2 כוס פרג טחון טרי

1/4 כוס קמח מצה (קמח רגיל אחרי פסח )

4 כפות קמח תפוחי אדמה

כפית אבקת אפייה

מעט רום

 

בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה.

משלבים שמן, רום, מיץ לימון וגרד לימון.

מערבבים את היבשים בצלחת – פרג קמחים ואבקת אפייה.

משלבים לתערובת הביצים.

מעבירים לתבנית.

מכניסים לתנור מחומם על 180 כ- 40 דקות.

 

אפשר לפדר באבקת סוכר או להכין קרם שוקולד

50 גר' שוקולד מריר

4 כפות שמנת מתוקה /פרווה

מחממים את השמנת במיקרו,

משלבים את השוקולד מערבבים ומצפים את העוגה.

 

בתאבון 

חג שמח 🙂

 

כנסו לעוד מתכונים לפסח 

 

הצטרפו בלייק לעמוד הפייסבוק

 

מכורי פרג ? – מתכוני פרג נוספים 

 

 

תגובות

תגובות