עוגת פרג בחושה רכה ועסיסית

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת פרג בחושה רכה ועסיסית

 

עוגת פרג קלה להכנה וטעימה והיא אפילו פרווה.

קערה אחת ומטרפה ויש לכם עוגה – רכה וטעימה.

עוגת פרג מנחמת עם ציפוי שוקולד שמשלים את העוגה לביס מושלם !

 

מצרכים הכי פשוטים וזמינים שיש בכל מטבח.

( ובקלות היא הופכת לעוגת פרג בחושה טבעונית )

 

איך מכינים עוגת פרג בחושה רכה ועסיסית ?

המצרכים – תבנית אינגליש קייק פשוטה חד פעמית

 

2 ביצים/ טבעונים מחליפים בשליש כוס קרם קוקוס

2/3 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

4 כפות מיץ לימון טרי

כפית גרדת לימון

1/3 כוס פרג טחון טרי

1/2 כוס קמח /בפסח מחליפים לקמח תופח לפסח 

כפית אבקת אפייה

מעט רום

 

בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה.

משלבים שמן, רום, מיץ לימון וגרד לימון.

מערבבים את היבשים בצלחת – פרג קמחים ואבקת אפייה.

משלבים לתערובת הביצים.

מעבירים לתבנית.

מכניסים לתנור מחומם על 180 כ- 40 דקות.

 

אפשר לפדר באבקת סוכר או להכין קרם שוקולד

50 גר' שוקולד מריר

4 כפות שמנת מתוקה /פרווה

מחממים את השמנת במיקרו,

משלבים את השוקולד מערבבים ומצפים את העוגה.

 

בתאבון 

עוגת פרג בחושה רכה ועסיסית מהממת !

חג שמח 🙂

 

אפשר להכין בגירסה חלבית מחליפים שמן בחמאה (100 גר')  ומיץ לימון בחלב

 

הצטרפו בלייק לעמוד הפייסבוק

 

מכורי פרג ? – מתכוני פרג נוספים 

 

חזרה לעמוד הראשי !

אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

 

תגובות

תגובות