עוגת פרג בציפוי גנאש שוקולד

IMG_2106

 

IMG_2128

 

עוגת פרג בחושה וקלה להכנה.

בקערה אחת עם מקצף ידני ,כמה דקות עבודה .

עוגה עסיסית ורכה מלאה בפרג כמו שאני אוהבת.

IMG_2139

הציפוי גנאש שוקולד משלים את העוגה –  משתלב מצוין לעוגות פרג.

 

השתמשו רק בפרג טחון טרי !

IMG_2108

המצרכים לעוגה בתבנית קוטר 26 או 2 תבניות אינגליש קייק

 

4 ביצים

200 ג"ר חמאה רכה

כוס סוכר

1 סוכר וניל

כפית גרד לימון

2/3 כוס חלב

כוס פרג טחון טרי

כוס וחצי קמח תופח

 

אופן ההכנה-

בקערה גדולה לטרוף את הביצים, להוסיף – סוכר, חמאה רכה, סוכר וניל, גרד לימון וחלב.
לערבב את הפרג והקמח, ולהוסיף לתערובת הנוזלית.

לערבב עד לקבלת מסה אחידה.

להעביר את התערובת לתבנית משומנת היטב .

 

להכניס לתנור מחומם ל- 170 מעלות לאפיה של כ 40 דקות.

IMG_2097

לאחר שהעוגה התקררה להכין את השוקולד-

100 ג"ר שוקולד מריר (אפשר חצי שוקולד חלב)

100 מ"ל שמנת מתוקה

כפית רום

 

לחמם שמנת במיקרו.

להכניס את קוביות השוקולד ולערבב עד שהתערובת הופכת חלקה .

לשלב את הרום.

לצפות את העוגה בגנאש.

עוגת פרג רכה וטעימה בשעה עבודה !

 

כנסו כאן לכל מתכוני הפרג שלי 

 

IMG_2127

IMG_2113

IMG_2107

 

בא לכם להשקיע קצת יותר – הפרידו את הביצים והקציפו חלבונים עם הסוכר .

שלבו את שתי התערובת – העוגה יוצאת יותר גבוהה ורכה 🙂

 

 

כנסו לדף של הבלוג בפייסבוק ועשו לייק תודה 🙂

ולאינסטגרם  שלי – בואו לעקוב אחריי

 

חזרה לעמוד הראשי 

תגובות

תגובות