עוגת גלידה בשילוב לוטוס

המדריך המלא להכנת גלידה בייתית בקלי קלות 

אין יותר כיף מגלידה לרענן לנו את הקיץ. 

הכנת גלידה ביתית היא ממש פשוטה וקלה.

 

גלידה ללא ביצים ומעט מאוד מצרכים שתמיד מצליחה.

הכנתי גלידת וניל משובחת, מושלבת בלוטוס האהוב עלי במיוחד.

אפשר לשלב במקום לוטוס – ריבת חלב.

מכינים את העוגה בתבנית סיליקון בכל צורה שיש.

אפשר להכין גם בתבנית עם שקעים כמנות אישיות.

 

איך מכינים גלידה או עוגת גלידה בייתית ?

המצרכים

500 מ”ל שמנת מתוקה

מקל וניל/ או מחית או 3 שקיות סוכר וניל 

כ- שליש מיכל של חלב מרוכז (150 גר’)

ביסקויט לוטוס

2-3 כפות ממרח לוטוס

 

מקציפים תחילה 300 מ”ל שמנת מתוקה עם תוכן של חצי מקל וניל.

כשהקצפת יציבה , משלבים לתוכה 4 כפות חלב מרוכז.

מערבבים היטב.

משטחים 3/4 מהכמות בתבנית הסיליקון. מכניסים אותה להקפאה.

לשליש הנותר משלבים כף גדושה ממרח לוטוס.

מערבבים לתערובת אחיד.

מעבירים את קרם הלוטוס לתבניות סיליקון קטנות בכל צורה שיש לכם.

מכניסים להקפאה.

לאחר לפחות לילה במקפיא, מוציאים מהמקפיא.

מסדרים את צורות הלוטוס על הוניל מסביב צמודים אחד לשני.

מכניסים חזרה למקפיא.

מקציפים 200 גר’ השמנת הנותרת, עם חצי מקל וניל.

מוסיפים את החלב המרוכז 3 כפות גדושות.

מאחדים לתערובת אחידה .

שופכם מעל הגלידה הקפואה שבתבנית.

מסדרים ביסקוויטים של לוטוס מסביב כדי שישמשו כתחתית טעימה וקראנצ׳ית לעוגה הקפואה לאחר שנהפוך אותה.

מקפיאים שוב לפחות 12 שעות.

לפני ההגשה, ממיסים במיקרו 2 כפות ממרח לוטוס.

משחררים את הגלידה מהתבנית.

מעבירים לצלחת הגשה.

מזלפים את הלוטוס מעל העוגה.

עמוד האינסטגרם שלי כאן בואו לעקוב !!!

 פינוק אמיתי !

עוגת גלידה בייתית נפלאה שווה ביותר !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני 

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

 

כאן מבחר קינוחי קיץ 

תגובות

תגובות