עוגת גבינה משולבת מוס של אורלי הופמן – קונדיטורים מתארחים בבלוג

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

עוגת גבינה אפוייה עם תחתית פריכה ומעליה מונח

מוס שוקולד לבן מקושטת פירות סביב, כל כך חגיגית ומקורית פשוט תענוג !

 

לקראת שבועות החלטתי לארח בבלוג קונדיטורים מוכשרים מהרשת, שאני מאוד מעריכה .

התמונות שלהם בפייס ובאינסטגרם פשוט מושלמות ופניתי לכמה מהם שנענו בשמחה לאתגר.

אורלי הופמן קונדיטורית מחוננת מתחזקת דף אינסטגרם פעיל ומרהיב, כולל סרטוני סטופמושיין שווים.

מוזמנים לעקוב אחריה כאן פשוט תענוג !

אורלי מקסימה ומפרגנת, שולחת מילות אהבה והערכה ואני מאוד אוהבת אותה.

כשביקשתי ממנה מתכון לשבועות מיד נענתה בשמחה לאתגר.

 

 

אני אורלי הופמן והאפייה עבורי היא ריפוי בעיסוק.

לפני כעשור חליתי במחלת עצמות נדירה שריתקה אותי לבית.

נאלצתי לשנות את תחומי העניין שלי ונשאבתי לתחום האפייה.

מתעניינת לומדת ומיישמת כל מה שקשור לעולם הקונדטוריה,

משמרים עד גלאסז׳ ממספאן ועד מקרון.

מוקסמת לראות איך חומרי הגלם הופכים למוצר מוגמר.

יש לי דף אינסטגרם פעיל , עבורו אני מצלמת את התוצרים שמכינה באהבה למשפחה, לקרובים ולמכרים.

לקראת החג בחרתי בעוגה אותה הכנתי בחג שבועות הקודם,

כשהתלבטתי בין גבינה אפויה למוס גבינה,

למה לבחור כשניתן לשלב?

עוגת גבינה משולבת-

לבסיס פריך:

250 ג קמח (כוס וחצי)

50 ג סוכר ( רבע כוס)

קליפה מחצי לימון מגוררת דק

100 ג חמאה

חלמון

במעבד מזון מערבבים קמח סוכר וקליפת לימון. מוסיפים חמאה ומעבדים לפירורים,

מוסיפים חלמון ומאחדים לבצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.

מרדדים ומרפדים תבנית 22 מרופדת נייר אפייה,

מחוררים את הבצק במזלג ואופים כ-15 דקות 170 מעלות .

בלילת גבינה:

גביע שמנת מתוקה(250 )

2 ביצים

חלבון

גביע גבינת ריקוטה(250)

גביע גבינה לבנה 9%(250)

150 ג סוכר(3/4 כוס)

כפית תמצית וניל

כף קורנפלור

 

 

מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט .

בנפרד מקציפים ביצים חלבון וסוכר, מוסיפים גבינות וניל וקורנפלור. מקפלים קצפת רכה לבלילה,

יוצקים על הבסיס האפוי למחצה ואופים כ-45 דקות 160 מעלות עד שהדפנות יציבות והמרכז מעט רוטט.

מצננים ומקררים 6 שעות לפני חילוץ מהתבנית.

בלילת מוס:

125 שוקולד לבן

25 חמאה

שליש כוס חלב

40 אינסטנט פודינג וניל

גביע וחצי מסקרפונה(375ג)

2 כפות אבקת סוכר

375 מ"ל שמנת מתוקה

 

ממיסים שוקולד חמאה וחלב בנפרד. 

מערבבים מסקרפונה ופודינג ומאחדים עם תערובת השוקולד.

מקציפים שמנת עם אבקת סוכר לקצפת רכה ומקפלים לתערובת.
יוצקים לתבנית בומב מסיליקון קוטר 18 ומקפיאים להתייצבות.
מחלצים את המוס ומניחים על העוגה האפוייה.

מקשטים מסביב בפירות העונה ובפרחי מאכל.

חג שמח.

 

תודה לך אורלי אהובה על שיתוף המתכון המדהים והמקורי הזה !

מאחלת לך בריאות והמשך ליצירה המדהימה שלך !

 

כאן כמה מיצירותיה של אורלי המוכשרת 

עוד מהיצירות תוכלו לראות בעמוד האינסטרגם ובסטורי של אורלי 

   

   

  

 

כאן כל מתכוני שבועות שלי 

 

חזרה לעמוד הראשי !

 

קונדיטורים נוספים מתארחים 

 

תגובות

תגובות