עוגיות רחת לוקום נוסטלגיות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות רחת לוקום נוסטלגיות כמו של פעם 

את העוגיות האלה אני מכינה כבר הרבה מאוד שנים.

המתכון ממש פשוט וקל להכנה 

עוגיות מבצק חמאה וגבינה שעוטפות רחת לוקום מתוק .

 

 

בואו להכין,

עוגיות רחת לוקום בקלי קלות ,

200 גר' חמאה

250 גר' גבינה לבנה  5%-9%

כ- 450 גר' עד חצי קילו קמח 

כפית אבקת אפייה

 

המילוי רחת לוקום איכותית –  שתהיה רכה וטרייה.

 

 

איך מכינים עוגיות רחת לוקום ? 

מאחדים היטב את חומרי הבצק (הקמח, החמאה והגבינה).
מכניסים למקרר  לקירור של  שעתיים לפחות.
מחלקים את הבצק ל- 8 (יוצאים כ- 64 סהרונים).
מקמחים משטח עבודה.

מרדדים כל חלק לעיגול,

חותכים ל- 8 משולשים, מניחים בקצה רחת לוקום ומגלגלים לסהרון.
מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לאפייה ב- 180 מעלות כחצי שעה או עד להזהבה קלה.

 

זהירות ממכר !

עוגיות רחת לוקום נוסטלגיות – תכינו שווה ביותר !

 

כל מתכוני העוגיות שלי כנסו !  

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי 

תגובות

תגובות