עוגיות רחת לוקום נוסטלגיות

 

את העוגיות האלה אני מכינה כבר הרבה מאוד שנים.

המתכון ממש פשוט וקל להכנה 

עוגיות מבצק חמאה וגבינה שעוטפות רחת לוקום מתוק .

 

 

בואו להכין,

200 גר' חמאה

250 גר' גבינה לבנה  5%-9%

3 כוסות קמח

 

המילוי רחת לוקום איכותית –  שתהיה רכה וטרייה.

 

 

 

מאחדים היטב את חומרי הבצק (הקמח, החמאה והגבינה).
מכניסים למקרר  לקירור של  שעתיים לפחות.
מחלקים את הבצק ל- 8 (יוצאים כ- 64 סהרונים).
מקמחים משטח עבודה.

מרדדים כל חלק לעיגול,

חותכים ל- 8 משולשים, מניחים בקצה רחת לוקום ומגלגלים לסהרון.
מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לאפייה ב- 180 מעלות כחצי שעה או עד להזהבה קלה.

 

זהירות ממכר !

 

כל מתכוני העוגיות שלי כנסו !  

תגובות

תגובות