עוגיות מגולגלות במלית קרם קוקוס ותות

 

עוגיות מגולגלות מבצק פריך פרווה מעולה, במלית לכל אוהבי הקוקוס

בצק פריך שמכינים בצ'יק ומיד אפשר לעבוד איתו.

פתרון מושלם לארוחות בשריות-  עוגיות פריכות שכולם אוהבים.

ושילוב של כמה טעמים זו ממש חגיגה.

 

קל ופשוט להכנה 

 

 

בצק ל 3-4 כרוכיות

ביצה

1/2 כוס שמן

1/3 כוס מיץ תפוזים

גרידה מחצי תפוז

קורט מלח

2 כוסות +2 כפות קמח

חצי שקית אבקת אפייה 

 

מלית קוקוס – לכרוכית אחת-

1/2 כוס קרם קוקוס

1/4 כוס סוכר

סוכר וניל

3/4 כוס קוקוס

כפית קורנפלור

2-3 כפות ריבת תות בייתית עדיף עם חתיכות פרי 

 

עוד מליות שהכנתי –

-ממרח תמרים -אגוזים קינמון וגרדת תפוז

– 50 גר' שוקולד מריר/חלב ממיסים ומשלבים 3 כפות טחינה גולמית, מעט קינמון ו3-4 כפות אגוזים טחונים.

-ממרח חלבה אפשר להכין ביתי שהכנתי מדבש וטחינה 1/4 כוס דבש 3 כפות טחינה טחינה –

מערבבים עם מעט קינמון ומורחים על הכרוכית מעל מפזרים אגוזי מלך

   

 

הכנת הבצק-

טורפים את הביצה והשמן, מוסיפים מיץ תפוזים וגרידה.

משלבים את הקמח ואבקת אפייה.

מאחדים לבצק רך וגמיש.

 

מניחים בצד ומכינים את המליות.

מלית קוקוס-

מחממים בקלחת קרם קוקוס,וניל וסוכר עד שהסוכר נמס.

משלבים את הקוקוס עם הקורנפלור.

טורפים עד שהתערובת מסמיכה .

מורידים מהאש ומקררים. 

 

הכנת הכרוכיות-

על משטח מקומח היטב מרדדים את הבצק למלבן בעובי דק .

מורחים את קרם הקוקוס, מניחים במרכז את הריבה לאורך הכרוכית ומגלגלים.

מניחים על ניר אפייה.

מכינים את שאר הכרוכיות עם המליות האחרות

מכניסים לאפיה לתנור 170 מעלות כחצי שעה.

אפשר לחתוך את הכרוכיות לפני האפיה או אחרי האפייה לאחר שהתקררו מעט.

מושלם כמה שזה טעים !

     

 בצק פריך מופלא וטעים, פרווה ללא חלב וללא מרגרינה !

 

מתעדכנים במתכונים חדשים בהרשמה למייל !

ובעמוד הפייסבוק של הבלוג 

 

חג שמח !

 

כל מתכוני העוגיות  שלי 

 

כל מתכוני הפרווה שלי 

תגובות

תגובות