עוגיות בוטנים מושלגות או פקעות בוטנים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות בוטנים מושלגות הנקראות גם פקעות בוטנים.

עוגיות עם טעם וריח נפלא מתובלות בניחוח קינמון ותפוז משגע.

העוגיות ללא גלוטן, פרווה, ללא קמחים רק 3 מצרכים ותבלינים.

עוגיות שאני אוהבת להכין בחורף,

כשיש לי תפוזים טריים והגרידה מהם היא פשוט תבלין מעולה!

 

המצרכים-

350 גר' בוטנים לא קלויים

כוס סוכר

2 ביצים

כפית קינמון

1/2 כפית ציפורן

גרידה מתפוז שלם

לציפוי – אבקת סוכר

 

אופן הכנת עוגיות בוטנים מושלגות או פקעות בוטנים – 

אופים את הבוטנים מספר דקות בתנור עד שהקליפה יורדת מהם בקלות.

אפשר לקנות בוטנים מקולפים בחנויות תבלינים מובחרות ולחסוך את העבודה!

לאחר שקילפנו , מעבירים את הבוטנים והסוכר במעבד מזון עד 

שמתקבלת תערובת טחונה פירורית.

 

מעבירים לקערה ומערבבים את שאר המרכיבים.

 

מעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה. התערובת מתגבשת.

יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתוך אבקת סוכר.

מצפים היטב ומעבירים לתוך עטרות נייר קטנות.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 ל 10-12 דקות בלבד

מוכן !

עוגיות בוטנים – בוטניות או פקעות בוטנים ללא גלוטן מעולות וטעימות 

משלימות מצויין את התה החם של החורף 

 

 

– לא אוהבים בוטנים ? אפשר להכין את העוגיות באותה צורה משקדים ,אגוזי לוז או אגוזים אחרים 

אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות