סלט כרוב אדום ברוקולי ותפודים

 

 

את הסלט הזה אימצתי מהספר "רזה לתמיד".

ספר דיאטה, שמונח אצלי שנים רבות על המדף.

 

הסלט שיכול לשמש גם כארוחה קלילה.

סלט עשיר וצבעוני , בטעמים נפלאים.

 

 

1/2 כרוב אדום פרוס דק

2-3 כוסות פרחי ברוקולי טרי

תפוח אדמה גדול אפוי 

שן שום כתושה

2 כפות שמן זית

חצי לימון סחוט

כפית דבש

מעט גרד מלימון

מלח פלפל

 

אופים את תפוח האדמה – אפשר להכניס אותו גם למיקרו.

מקררים מעט וחותכים לקוביות.

חותכים פרחי ברוקולי קטנים ומכניסים למיקרו לחליטה של כ- 2 דקות. (אפשר גם לבישול קצר במים)

מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה.

משהים מעט לספיגת הטעמים.

מגישים ומתענגים 🙂

סלט  מופלא !

 

כנסו לכל מתכוני הסלטים שלי 

תגובות

תגובות