סהרוני גבינה מתוקים

 

 

הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלי 

 

 

סהרוני גבינה מתוקים במיוחד לשבועות.

מתכון שהעלתי לפני כמה שנים לספר מתכונים שלי ולקראת שבועות מעלה אותו לבלוג.

המתכון שייך למטבח הרומני

קל מאוד להכנה.

טעים וממכר !!!

גם הבצק מכיל גבינה וגם המילוי – מילוי גבינה קלאסי וטעים.

מצרכים לבצק-

200 גר' חמאה 

ביצה

250 גר' גבינה לבנה 5%-9%

2 וחצי כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

קורט מלח

 

המלית-

חבילה גבינה טוב טעם (או דומה )

גרידה מלימון שלם

2 שקיות סוכר וניל

1/3 כוס סוכר

כפית קורנפלור

 

 בקערה מניחים חמאה, ביצה וגבינה. טורפים לתערובת אחידה.

מוסיפים את הקמח,אבקת אפיה והמלח.  מאחדים לבצק.

מכניסים לקירור לחצי שעה.
 

מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים.

את חומרי המלית מערבבים לתערובת חלקה.
על משטח מקומח מרדדים כל חלק לעיגול וחותכים ל- 8 משולשים.
מניחים על כל משולש כפית מן המלית ומגלגלים  לסהרון.
מניחים על נייר אפייה. מכניסים לאפיה בתנור מחומם על 180 מעלות עד להזהבה (20-25 דקות).
להגשה בוזקים אבקת סוכר מלמעלה.

 בתיאבון וחג שבועות שמח 🙂

 

כנסו לכל מתכוני שבועות שלי 

 

תגובות

תגובות