נתחי חזה עוף במישרה בלסמי צ'ילי ודבש

 

 

 

 

חזה עוף מככב אצלי רוב ימות השבוע כמנה עיקרית לארוחת הצהריים.

הוא משביע, ודל קלוריות .

הכנתי רצועות חזה עוף במשרה שאני קוראת לו – ב"נוסח אהרוני".

אלו תבלינים ששף ישראל אהרוני  נוהג להשתמש ואני אימצתי את הטעמים.

רצועות העוף יוצאות פריכות ורכות ממש תענוג .

קל טעים ופשוט להכנה.

 

 

 

לעוד מתכונים עם חזה עוף 

 

 

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות.

למשרה-

2 כפות רוטב סויה

1 כף צ'ילי מתוק

כף חומץ בלסמי

1 כף שמן זית

1 כף דבש או סילאן

1 שן שום כתושה

פלפל שחור

 

 

אופן ההכנה-

לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה ולהכניס את רצועות חזה העוף להשריה של כשעה לפחות.

 

 

במחבת טפלון לשמן מעט תרסיס שמן או כפית שמן זית ולטגן את רצועות העוף 2-3 דקות

והמנה מוכנה בתאבון .

 

הצעת הגשה לצד אורז בסמטי צהוב טעים וריחני

 

 

כנסו לכל מתכוני הלייט שלי 

תגובות

תגובות