מרק קישואים וכרשה

 

מרק משגע שהירק העיקרי בו קישואים שאני מאוד אוהבת

ושילוב עם כרשה שמוסיפה מתיקות ומעדנת. 

יוצא מושלם 🙂

בואו להכין מרק נפלא ,

לחם טוב ואתם מסודרים !

המצרכים לסיר משפחתי-

4-5  קישואים בינוניים

1 בצל גדול קצוץ

כרשה בינונית פרוסה

תפוח אדמה

חצי כפית סוכר (לאיזון טעמים) 

מלח, פלפל

מעט שמן זית או חמאה אם רוצים מרק חלבי

להגשה חופן שמיר קצוץ

 

בסיר כבד מחממים שמן ומטגנים מעט את הבצל והכרשה.

חותכים קישואים לקוביות מלבד קישוא אחד שפורסים אותו ומשאירים בצד.

את קוביות הקישואים ותפוח האדמה משלבים לסיר.

מערבבים מעט ומוסיפים מים עד כיסוי.

מתבלים בעשבי התיבול, מלח ופלפל.

 

מבשלים כחצי שעה עד שהירקות מתרככים.

טוחנים את המרק למחית חלקה.

את פרוסות הקישואים מקפיצים במעט שמן זית

על מחבת מעבירים לאש קטנה ומבשלים כמה דקות עד שהקישואים מתרככים מעט.

 

להגשה – מוזגים את המרק ,מניחים פרוסות קישואים ומקשטים בשמיר קצוץ.

אם רוצים מרק עשיר יותר – משלבים בשלב ההגשה מעט שמנת מתוקה .

בתאבון 

תהנו !

 

כאן כל מתכוני המרקים שלי 

 

חזרה לעמוד הראשי 

 

תגובות

תגובות