מאפינס שוקולד מריר ואגוזים

   

 

הצטרפו בלייק לעמוד – מתנות קטנות התפריט היומי 

  

מאפינס שוקולד בשילוב אגוזי מלך טחונים ונגיעה של תפוז

קינוח מעולה ליום העצמאות ובכלל .

הילדים וגם המבוגרים פשוט אוהבים.

והיתרון שלהם שהם פרווה ללא מוצרי חלב!

רכים ונמסים בפה, הודות לשילוב של אגוזים טחונים כחלק מהקמח. 

רוצים חלבי ? מחליפים את השמנים ב 100 גר' חמאה.

לא מעוניינים במאפינס?

אפשר לאפות בתבנית אינגליש קיק גדולה או בתבנית מרובעת 20/20

 

בואו להכין ,

10 דקות עבודה וחצי שעה אפייה

 

 

 

המצרכים 12 מאפינס בתבניות אישיות

2 ביצים

1/2 כוס סוכר (אוהבים מתוק תוסיפו עוד 2 כפות )

100 גר' שוקולד מריר

20 גר' שמן קוקוס (2 כפות)/ חמאה/שמן

1/3 כוס שמן

וניל

למי שאוהב- גרידה מתפוז לפי טעם כחצי כפית

1/3 כוס אגוזי מלך טחונים דק דק (אפשר קמח שקדים)

3/4 כוס קמח

חצי שקית אבקת אפייה

לקישוט 

סוכריות צבעוניות , אגוזים,או חלבה

מחממים תנור ל 175 מעלות

 

מכניסים את השוקולד להמסה במיקרו או בן מרי.

משלבים שמן קוקוס.

בקערה נוספת מקציפים את הביצים והסוכר לקצף מעט תפוח.

משלבים את השמן וניל ותערובת השוקולד.

מערבבים היטב ומוסיפים את האגוזים,קמח ואבקת אפייה.

מעבירים לתבניות מאפינס אישיות.

מפזרים למעלה סוכריות או אגוזים אפשר גם פירורי חלבה.

מכניסים לאפייה של כ- 30 דקות.

מושלם !

 

 

 חג עצמאות שמח !

 

כל מתכוני עוגות השוקולד שלי 

 

עוד מתכונים לקינוחים פרווה

 

חזרה לעמוד הראשי !

 

תגובות

תגובות