מאפינס שוקולד לפסח

 

                              

 

 

מאפינס שוקולד לפסח בקלי קלות.

נישנוש מתוק ונהדר לפסח, ב- 5 דקות עבודה.

אפשר להכין גם כעוגה שלמה בתבנית אינגלישקייק או 12 מאפינס בתבנית שקעים.

יוצא טעים ונימוח,  לא מרגישים את השימוש בקמחים של פסח.

פשוט מעולה , אפשר להכין גם בגירסת פרווה.

 

 

המצרכים-

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

1 כף גדושה קקאו

1 כף גדושה שוקולית

1 כף שוקולד למריחה

1/4 כוס חלב ( או מיץ תפוזים לפרווה)

1/2 כוס קמח תופח לפסח 

1/2 כוס אגוזים ושקדים טחונים דק

2 כפות קמח מצה דק

1 כפית אבקת אפייה

כפית רום או ליקר קפה

 

אופן ההכנה-

בקערה לטרוף את הביצים עם הסוכר , להוסיף שמן, חלב , שוקולד למריחה.

את החומרים היבשים לערבב בנפרד ולהוסיף לתערובת.

לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

 

להניח עטרות נייר בתבנית למאפינס , לחלק את התערובת ל-12 מאפינס.

להכניס לתנור מחומם לחום 180 לכ- 25-30 דקות.

 

לאחר האפייה להכין ציפוי שוקולד – 50 ג"ר שוקולד חלב או מריר  (אפשר פרווה)להמיס במיקרו עם כף חמאה או כפית שמן לפרווה.

לצפות כל מאפינס ולקשט בסוכריות.

הילדים יתלהבו שגם בפסח יש להם עוגת שוקולד נהדרת!

   

 

תגובות

תגובות