מאפה כרובית וגבינות ללא גלוטן

מאפה/ פשטידת כרובית ללא גלוטן , בשילוב גבינות טובות פשוט וקל להכנה.

אם יש לכם אורחים או אתם בעצמכם לא אוכלים גלוטן זה מאפה מושלם עבורכם.

מה גם שההכנה ממש פשוטה.

הזדמנות להשתמש בגבינות שיש במקרר ואין להם שימוש!

זו לא ממש פשטידה כי הכרובית לא מרוסקת כתערובת.

היא נשארת כפרחים גם בתוך המאפה .

וכשמגישים רואים את פרחי הכרובית בשלמותם.

מאפה מושלם לכל אוהבי הכרובית !!!

,

5 דקות עבודה ויש לכם מאפה עשיר וטעים

איך מכינים מאפה פשטידת כרובית ללא גלוטן ,

המצרכים לתבנית 20/20

כרובית גדולה חתוכה לפרחים 

3 ביצים

100 גר' גבינת שמנת בטעם שום שמיר או בצל (מה שאוהבים)

50 גר' גבינה צפתית מגורדת

150 גר' גבינות קשות מגורדות

אני השתמשתי בגבינת תום עיזים, מנצ'יגו,פרמזן וקצ'קבל, אפשר אחרות כמו גאודה, גרוייר,מוצרלה וכו'.

חופן נדיב עלי בזיליקום טריים קצוצים

1/2 קופסת שמנת מתוקה

2 כפות אבקת שקדים

מלח ופלפל 

מעט אגוז מוסקט מגורר

   

מבשלים את פרחי הכרובית במים כ- 10 דקות עד לריכוך קל.

מסננים היטב.

מעבירים לתבנית.

טורפים את הביצים עם שאר המרכיבים.

      

שופכים מעל הכרוביות .

מכניסים לאפייה של כחצי שעה עד 40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה מעט.

 

 

הרי לכם פשטידת כרובית ללא גלוטן משולבת בגבינות טובות – זה נהדר!

מוזמנים לעמוד האינסטרגם שלי כאן

 

 

 

כאן כל מתכוני שבועות שלי 

מתכוני פשטידות 

 

מאפים ללא גלוטן 

הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלי 

המתכון פורסם בעיתון לאשה 

תגובות

תגובות