לביבות כרובית ותרד ללא גלוטן

 

 

 

 

לביבות כרובית בשילוב תרד ללא גלוטן ,

עם מעט שמן זית .

לייט, וטעים  .

קלי קלות להכנה. 

 

כדי להפוך את הלביבות לטבעוניות, 

מורידים ביצים ומשלבים 1/3 כוס קמח עדשים ומעט מים לעירבוב .

הגירסה הטבעונית מומלצת לאפייה בלבד!

 

מה צריך להכנת לביבות כרובית ותרר ללא גלוטן 

כרובית קטנה כ 300-400 גר'

תפוח אדמה גדול מבושל (אפשר במיקרו)

חצי חבילה תרד טרי

חופן עלי בזיליקום או ירוקים אחרים

בצל קטן קצוץ או 2 בצלים ירוקים

2 ביצים/ 1/3 כוס קמח עדשים לטבעוני

2 כפות קמח תפוחי אדמה/קמח עדשים

מלח, פלפל

מניחים פרחי כרובית בקערה ומכסים .

מכניסים למיקרו בפולסים עד לריכוך קל.

קוצצים את הכרובית היטב.

מגרדים את תפוח האדמה.

קוצצים היטב את התרד והבזיליקום.

משלבים בצל קצוץ, ביצים קמח ותבלינים.

מערבבים הכל לתערובת אחידה.

מחממים מחבת טפלון או מחבת המיועדת לפנקייקים.

משמנים בטיפונת שמן זית או בתרסיס.

מניחים כף גדושה מהתערובת.

מטגנים היטב משני הצדדים.

– ישנה אפשרות גם לאפות על ניר אפייה משומן 25-30 דקות.

לביבות כרובית ותרד ללא גלוטן נפלאות !

 

 

כל מתכוני הלביבות שלי 

 

מתכוני חנוכה נוספים 

 

אהבתם את המתכון ?

אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

תגובות

תגובות