גריסים קינואה ובורגול בשילוב ירקות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

תבשיל צמחוני ותוספת מצויינת לארוחה מאוזנת

גריסים בתוספת של קינואה ובורגול משולבים בהמון ירקות ומנגולד

וגם תוספת נהדרת של גזר גמדי מתקתק.

 

ארוחה בקלי קלות 

 

המצרכים-

1/2 כוס בורגול או כוסמת ירוקה 

1/2 כוס קינואה אדומה או רגיל

1/2 כוס גריסים/ כוסמת ירוקה

4-5 עלי מנגולד החלק הירוק קצוצים

בצל קצוץ

20 ס"מ כרשה קצוצה

בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות

קישוא חתוך לקוביות

1/4 שורש סלרי קוביות

חופן עלים ירוקים קצוצים אני שמתי בזיליקום

מלח, פלפל שחור בנדיבות

 

משרים את הקינואה והגריסים כשעה ומסננים.

שוטפים היטב את הבורגול ומסננים.

 

 

במחבת רחבה מניחים 2 כפות שמן זית מחממים היטב ומוסיפים את הבצל והכרשה.

מטגנים 2-3 דקות ומשלבים את המנגולד הקצוץ.

מטגנים עוד 3-4 דקות ,תוך כדי עירבוב.

מוסיפים את שאר הירקות.

מאדים עוד 2-3 דקות ואז מוסיפים את הקינואה, הגריסים והבורגול.

 

מוסיפים גם חופן נדיב של גזר גמדי.

מכסים במים רותחים . מתבלים .

מעבירים לאש נמוכה מכוסה, לבישול של כ- 40 דקות.

מנה מופלאה 

 

כאן כל מתכוני הלייט שלי 

 

עוד מתכונים בשילוב קינואה

 

אהבתם את המתכון ?

אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

 

 

חזרה לעמוד הראשי 

 

תגובות

תגובות