גריסים קינואה ובורגול בשילוב ירקות

תבשיל צמחוני ותוספת מצויינת לארוחה מאוזנת

גריסים בתוספת של קינואה ובורגול משולבים בהמון ירקות ומנגולד

וגם תוספת נהדרת של גזר גמדי מתקתק.

 

ארוחה בקלי קלות 

 

המצרכים-

1/2 כוס בורגול

1/2 כוס קינואה אדומה או רגיל

1/2 כוס גריסים

4-5 עלי מנגולד החלק הירוק קצוצים

בצל קצוץ

20 ס"מ כרשה קצוצה

בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות

קישוא חתוך לקוביות

1/4 שורש סלרי קוביות

חופן עלים ירוקים קצוצים אני שמתי בזיליקום

מלח, פלפל שחור בנדיבות

 

משרים את הקינואה והגריסים כשעה ומסננים.

שוטפים היטב את הבורגול ומסננים.

 

 

במחבת רחבה מניחים 2 כפות שמן זית מחממים היטב ומוסיפים את הבצל והכרשה.

מטגנים 2-3 דקות ומשלבים את המנגולד הקצוץ.

מטגנים עוד 3-4 דקות ,תוך כדי עירבוב.

מוסיפים את שאר הירקות.

מאדים עוד 2-3 דקות ואז מוסיפים את הקינואה, הגריסים והבורגול.

 

מוסיפים גם חופן נדיב של גזר גמדי.

מכסים במים רותחים . מתבלים .

מעבירים לאש נמוכה מכוסה, לבישול של כ- 40 דקות.

מנה מופלאה 

 

כאן כל מתכוני הלייט שלי 

 

עוד מתכונים בשילוב קינואה

 

חזרה לעמוד הראשי 

 

תגובות

תגובות