גרד לימון ותפוז זמינים

לכל אלה שאוהבים כמוני להשתמש כמעט בכל עוגה 
בגרד לימון או תפוז. 
בעונת החורף כשיש לימונים ותפוזים טריים בשרניים, במיוחד אם יש לכם בגינה,
לאחר שסוחטים מיץ , לוקחים את הקליפות מכניסים לשקית וזורקים לפריזר.
כך תמיד יש לכם גרד לימון ותפוז טריים  זמינים בפריזר.

עדיף להשתמש אך ורק בלימונים ותפוזים טריים, מהעץ שלא עברו קירור.

פירות שעוברים קירור (מהסופר) מצופים בדונג – שיכבת הגנה , ולכן

לא מומלץ להשתמש בהם.

תגובות

תגובות