גלידה/ מקפא פירות העונה

IMG_5238

IMG_5189

ימים חמים ולוהטים של יולי -אוגוסט , יש יותר טוב מגלידת שמנת בשילוב פירות?

פשוט קינוח מושלם.

 

גלידה ביתית ללא מכונה, הבסיס גלידת שמנת והתוספות כיד הדימיון,

מנגו דובדבנים, תאנים, אפרסקים,נקטרינות ועוד…

מומלץ לשלב גם אגוזים ושוקולד.

 

 

מצרכים- להכנת הגלידה-

350 מ"ל שמנת מתוקה

2 חלבונים מוקצפים

100 מ"ל חלב ממותק

1 שקית סוכר וניל

שילבתי פירות חתוכים – מנגו, דובדבנים תאנים  ואגוזים.

מנגו חתוך לקוביות, 2 תאנים , חופן דובדבנים חצויים וחופן אגוזי מלך שבורים גס.

את קוביות הפירות ערבבתי עם מעט רום -אפשר ליקר. 

 

אופן ההכנה-

להקציף את השמנת ולקצף יציב .

להקציף את החלבונים לקצף יציב  להוסיף סוכר וניל.

לאחד את שתי התערובת ולהוסיף חלב מרוכז.

לתערובת הזאת מוסיפים את הפירות החתוכים והאגוזים.

 

IMG_4967

מסדרים בכלי הגשה – עדיף סיליקון . אפשר תבניות אישיות מסיליקון.

מכניסים למקפיא.

להוציא 10 דקות לפני ההגשה

בתיאבון!

IMG_5199

 

 

IMG_5258

 

IMG_5251

 

IMG_5227

 

תגובות

תגובות