בראוניז שוקולד קוקוס מושלמים Chocolate Coconut Brownies

קורה לי לא פעם שאני נתקלת ברשת בסרטון מדליק

שממש מתחשק להכין אותו באותו הרגע.

הסרטון הבא הופיע לי בעת שיטוטי ברשת ומיד רצתי למטבח להכין.

כנסו לסרטון 

שכבות של בראוני שוקולד – קוקוס ומעליו גנאש.

שחיתות במיטבה.

שיניתי קצת את המתכון המקורי המופיע בסרטון – בעיקר הורדתי את כמויות הסוכר/חמאה …

עוגה ממש קלה להכנה 5 דקות עבודה ועוד 5 דקות הציפוי

 

המצרכים-  

100 גר' חמאה

150 גר' שוקולד מריר

כף ברנדי/רום

1/4 כוס סוכר ( אפשר יותר – לי זה בהחלט הספיק)

2 ביצים

1/3 כוס קמח

1/4 כוס אגוזי מלך טחונים

קורט מלח

 

לציפוי-

150 גר' קוקוס ( כי זה מה שהיה לי בבית אפשר 200 גר')

3 כפות גדושות חלב מרוכז ( בערך חצי קופסה) 200 מ"ל

 

לגנאש-

50 גר' שוקולד מריר

50 גר' שוקולד חלב

1/4 כוס שמנת מתוקה

 

 

 

 

 

 

תכינו תבנית 20/20 מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה

חממו תנור לטמפרטורה של  180  מעלות.

עוגה שמכינים ב- 5 דקות,

מכניסים למיקרו חמאה ושוקולד לחימום בפולסים.

מערבבים עד להמסת השוקולד ולקבלת קרם אחיד.

משלבים ברנדי וסוכר.

משלבים גם את 2 הביצים וטורפים לתערובת חלקה.

בקערה נוספת מערבבים קמח ואגוזים (אפשר להכין ללא האגוזים, תוסיפו עוד 2 כפות קמח ).

משלבים את תערובת הקמח לשוקולד.

מערבבים למסה אחידה .

מעבירים לתבנית משטחים ומכניסים לאפייה של כ- 25 דקות.

לאחר שהעוגה התקררה מכינים את הציפוי.

מערבבים את הקוקוס עם החלב המרוכז.

משטחים מעל הבראוני האפוי.

מכניסים למקרר.

מכינים את הגנאש –

מחממים במיקרו את השמנת.

משלבים את השוקולד.

מערבבים לקרם חלק ומצפים את הקוקוס מלמעלה להשלמת הבראוניז.

מושלם 🙂

חותכים לקוביות ונהנים מכל ביס 

 

קוביה קטנה של אושר 

כנסו לעוד מתכונים עם קוקוס 

 

מתכונים של עוגות בשכבות 

 

חזרה לעמוד הבית 

תגובות

תגובות