בראוניז שוקולד פרווה

 

מצטרפים בלייק ל- דף של מתנות קטנות ומקבלים עדכונים למתכונים חדשים !

 

    

 

בראוניז שוקולד מאוד אהובים אצלי בבית.

מכיוון שהכנת בראוניז היא ממש קלה – אני אוהבת להכין אותם כמעט על בסיס קבוע.

מתכוני בראוניז נוספים שלי כאן 

לאחרונה התגלתה אצל בני אלרגיה למוצרי חלב.

בסופי שבוע אני מכינה לפחות עוגה אחת או עוגיות שיהיו ללא מוצרי חלב .

עוד אתגר שתמיד משמח אותי להכין קינוח שיהיה גם טבעוני (ללא ביצים).

 

הכנתי את הבראוניז האהובים בלי ביצים וחמאה אתגר שנראה ממש לא פשוט.

להפתעתי יצאו בראוניז מושלמים.

את החמאה מחליף שמן הקוקוס המצוין שאני מרבה להשתמש בו בקינוחים

ובעוגות שלי. גבינת הסויה שעשירה בחלבון תורמת למירקם במקום הביצה.

המצרכים לתבנית 20/20

 

200 גר' שוקולד מריר

50 גר' שמן קוקוס

1/3 כוס סוכר

כף ברנדי

כף קקאו

כוס ורבע קמח

1/4 כפית אבקת אפייה

כפית לימון

2 כפות גדושות גבינת סויה בטעם טבעי  ( 75 גר')

קורט מלח

1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים

מעט גרידת תפוז – לא חובה אני אוהבת להוסיף

 

אופן ההכנה-

מחממים תנור לטמפרטורה 175 מעלות.

מניחים בקערה שוקולד ושמן קוקוס

מחממים עד להמסה של השוקולד, אפשר במיקרו או בבן מארי.

לתערובת השוקולד מוסיפים את הברנדי הסוכר,לימון, והקקאו וטורפים היטב.

משלבים גם את גבינת הסויה וגרידת התפוז.

בקערה נוספת מערבבים יבשים -קמח,אגוזים ואבקת אפייה.

מערבבים היטב ומוסיפים את תערובת הקמח. 

משמנים תבנית מרובעת במעט שמן ומעבירים את הבלילה לתבנית ,

מיישרים את התערובת בעזרת המרית.

מכניסים לאפייה בתנור מחומם מראש על 175 מעלות כ- 30-40 דקות.

לאחר שהעוגה התקררה ומתייצבת, ניתן לחתוך לקוביות.

 

 

נפלא 🙂

 

כל המתכונים הטבעונים שלי כאן

 

קינוחי פרווה

 

חזרה לדף הראשי 

 

 

 

תגובות

תגובות