בייגלה שומשום – בייגלה רומני או סמיט תורכי

פינוק אמיתי ושווה להכנה-

פרווה וגם טבעוני !

 

 

 

 

המצרכים לבצק –

חצי קילו קמח

כף שמרים

כוס וחצי מים

2 כפות סוכר

כפית מלח

3 כפות שמן

 

לציפוי-

חצי כוס מולסה או סילאן

מהולה במים  וכפית קמח

ככוס שומשום קלוי

 

אופן ההכנה-

מכניסים את כל המצרכים למיקסר ולשים כ- 7-8 דקות.

מניחים להתפחה של כשעה עד שעה וחצי להכפלת הנפח.

מחלקים ל- 10 כדורים.

מרדדים לגליל גדול ומלפפים כמו בורג ליצירת בייגל.

טובלים בתערובת המולסה ואחר כך בשומשום.

מניחים עוד כחצי שעה להתפחה.

מכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה 180 מעלות

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
סנן לפי קטגוריות
אירוח חלבי
בשר
דגים
המלצות קניה
טיפים והמלצות
כללי
ללא-קטגוריה
מוני מבקר מסעדות
מנות עיקריות
מרקים
מתכוני לייט
מתכונים בקלי קלות
סלטים
עוגות ומאפים
עוגיות
עוף
פשטידות ומלוחים
קינוחים
קינוחים פרווה
ראשי
תבשילים
תוספות