אטריות עם כרוב

אטריות עם כרוב – מסוג המאכלים שכמה שהם פשוטים, הם הכי טעימים .

מאכל ילדות שלי ובעצם מאכל שאנחנו בבית אוכלים כמעט בכל שבוע !

מאכל מהמטבח ההונגרי – רומני .

בעבר הייתי מכינה מאטריות מרובעות (של אוסם) ,אבל כבר כמה שנים שאין למצוא אותם על המדפים בסופר.

וככה אני אוהבת, שקצת נשרף למטה 🙂

איך מכינים כרוב עם אטריות ?

מצרכים –

בצל גדול קצוץ

חצי כרוב בינוני פרוס דק

1/2 חבילה איטריות רחבות

מלח, פלפל שחור

כ 2-3 כפות שמן רגיל

 

אופן ההכנה-

מבשלים את האטריות במים עם מלח כ- 5 דקות ומסננים.

במחבת רחבה (עדיף טפלון) מטגנים את הבצל להזהבה יפה.

מוסיפים את הכרוב החתוך .

מערבבים ומטגנים היטב גם את הכרוב.

מוסיפים את האטריות , מלח, ופלפל בנדיבות.

מכסים עם מכסה ומעבירים לאש נמוכה כ- רבע שעה .

 

כרוב עם אטריות – אחד המאכלים הכי טעימים שיש !

מבחר מתכונים מהמטבח הרומני

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

 

 

תגובות

תגובות