אורז בשילוב תרד ועדשים

 

IMG_7794

 

IMG_7800

 

תוספת מצויינת וטעימה לכל אוהבי התרד.

ארוחה מושלמת לצמחונים -טבעונים.

 

קל ופשוט להכנה , גם טעים גם בריא!

IMG_7801

IMG_7776

 

כוס אורז בסמטי

2 כוסות תרד טרי שטוף קצוץ

1/2 כוס עדשים שחורות

בצל קצוץ

 

 

משרים את העדשים כשעה במים.

מבשלים במי מלח כ-5 דקות עד לריכוך. מסננים.

 

מבשלים את האורז במי מלח -כמו שמבשלים פסטה. ( כ- 10 דקות בישול)

מסננים.

 

בסיר טפלון מניחים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל.

משלבים את התרד הקצוץ ומטגנים מספר דקות.

משלבים את העדשים והאורז.

מתקנים תיבול – מלח, פלפל.

מוסיפים 2-3 כפות מים . מכסים את הסיר.

מעבירים לאש נמוכה לבישול של כרבע שעה.

מוכן !

IMG_7801

 

אני הגשתי עם קציצות שניצלה – זה מושלם  🙂 

 

IMG_7798

IMG_7781

 

 

תגובות

תגובות