אודות

היי,
שמי דפנה אוסטר מיכאל  –  מבשלת , אופה וגם מצלמת.
אוכל, בישול ואפייה הם חלק מהווייתי.

כילדה קטנה הייתי מבלה במטבח סביב הסירים של אמא וסבתא.
לומדת מבשלניות ותיקות, מספרים  וממתכונים ישנים וחדשים .

ההשראה למתכונים שלי באה בעיקר מהסביבה ומחומרי הגלם.

המטבח שלי מושפע בעיקר מהבית – מטבח טריפוליטאי מצד אחד ואשכנזי רומני מצד שני.
אני מאוד אוהבת לבשל מאכלים  ותבשילים מסורתיים וללמוד ולחקור מאכלי עדות ועמים.

כשאני מטיילת בחו"ל, אני טועמת טעמים חדשים ומעניינים,

חוזרת תמיד עם אוצרות ורעיונות למתכונים חדשים.

במתכונים שלי אני משתמשת במצרכים זמינים,  שנמצאים בבית במקרר או במזווה.
בירקות ופירות עונתיים וטריים.

אני ממעיטה להשתמש בתבלינים, מלח ופלפל שחור עושים מצויין את העבודה,

בעיני הטעם בא מחומרי הגלם עצמם.

המתכונים שלי הם מתכונים פשוטים וברורים. משתדלת לצלם את השלבים בהכנה.

יד אחת מערבבת ובוחשת ויד שניה מצלמת.

את כל התמונות בבלוג  אני מצלמת.

מתנות קטנות ממני אליכם באהבה.

המוטו שלי-
לבשל ולאפות בבית – הכי טעים – הכי בריא!

 

תגובות

תגובות